Q de bouteilles

Møt Victoire og Gauthier fra Nord-Frankrike, som startet sitt eventyr for snart åtte år siden.

Victoire har en lidenskap for vindyrking og den dype kunnskapen som ligger bak. Gauthier, som kommer fra en familie av gründere, fikk en idé etter en kveld med gode venner: å kutte en vinflaske i to for å lage et glass. Der mange ville ha stoppet, gikk Gauthier videre. Han grunnla et selskap, lærte håndverket noen få kilometer hjemmefra i Glass Valley – verdens ledende senter for luksusflasker – og investerte i en spesialtilpasset maskin.

Selskapet bygger på fire grunnverdier: følelser, respekt, enkelhet og harmoni. De skaper morgendagens klassikere ved å bruke resirkulerte materialer, med en produksjonsprosess som nærmer seg null avfall. Produktene har en elementær og funksjonell estetikk, hvor resirkulerte materialer bearbeides harmonisk. Hovedfokuset er å respektere både historien bak materialet og funksjonaliteten til de ferdige produktene.

Hver kolleksjon har sin egen historie, hvert objekt sitt unike avtrykk, og hvert minne sin egen duft. Produktene, som glass, karafler og vaser, er lokalt produsert i fabrikken i Le Touquet, Frankrike, og er alle eksempler på hvordan bærekraftig produksjon kan forenes med tidløs estetikk og funksjonalitet.

Nytt merke: Seamless basic

Vi har gledet oss til å introdusere Seamless Basic, et merke med fokus på naturlige
materialer og et innovativt, sømløst design.

Alle produkter er laget med tanke på bærekraft, og består av førsteklasses monomaterialer som 100% Oeko-Tex sertifisert og mulesing-fri merinoull, ren bomull, og resirkulert silke.

Med sitt one-size-konsept har Seamless Basic revolusjonert komfort og passform, slik at du kan shoppe med både tillit og god samvittighet.

Nyhetsbrev

Få unike nyheter og
tilbud i innboksen din.